SpeelSpelletjes.nl

Wrassling is een gepixeleerd worstel-spel voor 2 spelers. Maak je klaar om toe te treden tot de ring, draai met je armen, en vecht tegen je tegenstanders!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Wrassling is een worstel-spel voor 2 spelers van Colin Lande, Folmer Kelly, en IsYourGuy.

Mobiele Apps

Get Wrassling on the App Store Get Wrassling on the Play Store

Indeling

» » » Wrassling

Meer Informatie Over Wrassling

Wrassling is een verslavend worstel spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 860,257 mensen en werd door 15199 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Wrassling is gemaakt door Colin Lane, Folmer Kelly, and IsYourGuy. Het spel is gemaakt met HTML5. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Een van de vele voordelen van het spelen van Wrassling op Speel Spelletjes is dat je gemakkelijk in fullscreen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Je kan dit spel niet alleen op je computer spelen, maar er is ook een Wrassling app voor je Android toestellen en je iPhone en iPad. Als je dit spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere worstel spelletjes en games zoals Hungry Sumo en Wack Wrestling Challenge!

SHOW LESS

Bediening

How to play Wrassling
  • Bediening voor 1-speler-modus: Gebruik Z en X om met je armen te draaien en pijltjestoetsen om te bewegen en te springen.
  • Bediening voor 2-spelers-modus: Speler 1 gebruikt WASD en X, C en Speler 2 gebruikt pijltjestoetsen en O, P.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)