SpeelSpelletjes.nl

Wrassling

Wrassling is een gepixeleerd worstel-spel voor 2 spelers. Maak je klaar om toe te treden tot de ring, draai met je armen, en vecht tegen je tegenstanders!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Wrassling is een worstel-spel voor 2 spelers van Colin Lande, Folmer Kelly, en IsYourGuy.

Mobiele Apps

Get Wrassling on the App Store Get Wrassling on the Play Store

Indeling

» » » Wrassling

Meer Informatie Over Wrassling

Wrassling is een verslavend worstel spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website. Wrassling is al gespeeld door 701,194 mensen en werd door 13729 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Dit superleuke arcade game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Wrassling is beschikbaar op je computer en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere worstel games en games zoals Rowdy Wrestling en Mixed Macho Arts!

SHOW LESS

Bediening

How to play Wrassling
  • Bediening voor 1-speler-modus: Gebruik Z en X om met je armen te draaien en pijltjestoetsen om te bewegen en te springen.
  • Bediening voor 2-spelers-modus: Speler 1 gebruikt WASD en X, C en Speler 2 gebruikt pijltjestoetsen en O, P.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wrassling te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wrassling te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl