SpeelSpelletjes.nl

ZombIdle

ZombIdle is een gloednieuw simulatie-spel door Berzerk Studio. Het mengt een klassiek zombie-vecht-spel met een passieve spelervaring! Veel succes.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get ZombIdle on the App Store Get ZombIdle on the Play Store

Indeling

» » ZombIdle

Meer Informatie Over ZombIdle

ZombIdle is een mooi zombie spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. ZombIdle gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan ook de app downloaden voor je Android en iOS mobiele toestellen. Berzerk Studio heeft ZombIdle gemaakt. Het is al 193,871 keer gespeeld en heeft een rating van 9.2 op 10 gekregen van 1128 mensen. Vond je het leuk om ZombIdle te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere zombie spelletjes en games zoals Zombs.io en Modd.io!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om ZombIdle te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om ZombIdle te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl