ZombieCraft.io
ZombieCraft.io is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
ZombieCraft.io

ZombieCraft.io

ZombieCraft.io is de WebGL versie van Zomblock Survival (een Unity spel) dus je kan het spelen zonder dat je een plugin nodig hebt. Dit spel heeft de mechanismen en pixel graphics van Minecraft overgenomen. Je moet grondstoffen verzamelen en verschillende objecten maken om te overleven. Om de uitdaging nog te vergroten heb je behoeften die je frequent moet vervullen. Gebruik je pistool om zombies neer te schieten die achter je aan komen, en zorg dat je kogels bewaart! Er is een nabij dorp om meer grondstoffen en een truck te vinden om je reis gemakkelijker te maken. Als je genoeg grondstoffen hebt is het tijd om een permanent onderdak te bouwen. Veel succes!

Versie

Er komt een multiplayer-modus aan.

Bediening van karakter

  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Linkermuisknop of ctrl om te schieten
  • Shift om te lopen
  • E voor toegang tot craft menu

Walkthrough Video

Indeling

FPS
»
ZombieCraft.io
ZombieCraft.io is een verslavend fps spel. Speel het nu op deze site. ZombieCraft.io is ontwikkeld met Unity WebGL technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers , zonder downloads! Je kan dit spel in full-screen zetten. Dit spel is al gespeeld door 699,557 mensen en werd door 7496 mensen beoordeeld met score 8.9 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Hunter and Props en Crazy Pixel Apocalypse!