SpeelSpelletjes.nl

Zombocalypse

8,114 671 delen embed

Zombocalypse is een fantastisch zombie blasting spel waarbij je vecht tegen vele golven van levende doden. Als je Zombocalypse fijn vindt, probeer dan ook het nog betere Zombocalypse 2.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Zombocalypse on the App Store Get Zombocalypse on the Play Store

Indeling

» Zombocalypse

Meer Informatie Over Zombocalypse

Zombocalypse is een verslavend actie spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app voor zowel je Android als iOS mobiele toestellen. Het spel is gemaakt door IronZilla. Dit spel is al gespeeld door 840,567 mensen en heeft een rating van 9.2 / 10 gekregen van 8781 mensen. Vond je het leuk om Zombocalypse te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere actie spelletjes en games zoals Zombocalypse 2 en Zombs Royale (ZombsRoyale.io)!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Zombocalypse te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Zombocalypse te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl