SpeelSpelletjes.nl

Zombocalypse

7,936 661 delen embed

Zombocalypse is een fantastisch zombie blasting spel waarbij je vecht tegen vele golven van levende doden. Als je Zombocalypse fijn vindt, probeer dan ook het nog betere Zombocalypse 2.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Zombocalypse on the App Store Get Zombocalypse on the Play Store

Indeling

» Zombocalypse

Meer Informatie Over Zombocalypse

Zombocalypse is een mooi actie spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, in je browser. Het spel gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een mobiele app voor zowel je Android als iOS mobiele toestellen. Het is al 815,250 keer gespeeld en werd door 8584 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je dit actie spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere actie games en games zoals Zombocalypse 2 en Zombs Royale (ZombsRoyale.io)!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Zombocalypse te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Zombocalypse te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl