SpeelSpelletjes.nl

Zombocalypse 2

37,837 2,642 delen embed

Zombocalypse 2 is het fantastische vervolg op het originele spel en bevat verbeterde gameplay, graphics en wapens. In Zombocalyps 2 vecht je tegen hordes zombies in een apocalyptische wereld. Je bent in eerste instantie gewapend met een machete, maar je kunt wel kratten oppakken die nieuwe wapens bevatten met behulp van pijl omlaag of S. Andere wapens die je kunt verzamelen zijn een machinegeweer, een pistool, een SMG en een jachtgeweer, etc... om er een paar te noemen.


SHOW MORE

Naast de coole gameplay, kun je je personage upgraden en zijn wapens en vaardigheden verbeteren. Verder kun je ook gebruik maken van kill streak beloningen zoals een enorme raket. Je kunt je personage ook verschillende extra's geven die hun vaardigheden en vechtvaardigheden verbeteren. Vecht doorheen verschillende niveaus en word het ultieme zombie dodend personage!

Kenmerken

  • Coole zombie gameplay
  • Breed scala aan wapens
  • Gebruik killstreaks zoals raketten en hakselaars
  • Upgrade je wapens en extra's

Ontwikkelaar

Zombocalypse 2 is gemaakt door Ironzilla die andere browserspellen zoals de originele Zombocalypse, Omega Box en anderen hebben gemaakt!

Platforms

Zombocalypse 2 is beschikbaar als webbrowserspel, als Android-app en als iOS-app.

Mobiele Apps

Get Zombocalypse 2 on the App Store Get Zombocalypse 2 on the Play Store

Indeling

» » Zombocalypse 2

Meer Informatie Over Zombocalypse 2

Zombocalypse 2 is een leuk zombie spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Zombocalypse 2 wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een downloadbare app. Dit spelletje is al gespeeld door 3,101,424 mensen en heeft een score van 9.3 / 10 gekregen van 40474 mensen. Als je Zombocalypse 2 top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere zombie games, bijvoorbeeld naar Pixel Gun Apocalypse 2 en Zombs.io!

SHOW LESS

Besturing

  • Pijltjestoetsen links en rechts om je personage te verplaatsen
  • Spatiebalk om wapens te gebruiken
  • Pijl-omhoog om kill streaks te gebruiken

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Zombocalypse 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Zombocalypse 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl